Feina per als dies 11 i 13 d’abril

Hola a totes i tots, encara que no estiga no penseu que m’he oblidat de vosaltres, no!!! Sempre vos tinc al pensament!

És una llàstima que no puga estar per a començar el tema de programació, ja que com hem de començar a treballar en un nou programa, deixar-vos feina és un poc més complicat. No obstant, com sou tan bons i bones estudiants vos he deixat un manual perquè comenceu a treballar amb Scratch.

El manual el podeu descarregar de l’enllaç al final de la pàgina, però primer llegiu tot el que vos he escrit. Primer aneu al punt 5. Entorno de trabajo en la pàgina 49, i aneu llegint el contingut, mirant les imatges i comprovant tot el que diu en el vostre programa. Per cert, el programa està en el menú Aplicacions – Programació, si no recorde mal, en cas de no ser així, busqueu-lo que el teniu tots.

Bé, heu de continuar llegint fins arribar a la pàgina 62, on trobareu el punt 6. Pràctica guiada. Aleshores heu de seguir tots els pasos que vos va indicant per tal de fer el xicotet programa que se vos demana. Només heu de seguir els passos, no se’n boteu cap.

Ajudeu-vos entre vosaltres si teniu algun problema. Feu que tots els vostres companys arriben a finalitzar la pràctica guiada. Si ajudeu els vostres companys després ho tindré en compte.

Si per algun milacre en els dos dies de feina haguéreu acabat tots de fer la pràctica guiada, intenteu fer algun programeta propi usant els blocs que més vos agrade. Aneu buscant i investigant.

Descarregueu el manual.

Mans a la feina!

Deixa un comentari